Serviciul de scanare a documentelor presupune transformarea unei copii a documentului în format electronic, prin intermediul unor scanere profesionale, obținandu-se astfel o imagine identică cu originalul. Serviciul de digitizare documente, presupune introducerea la documentele electronice a atributelor specifice fiecărui tip de document pentru a da posibilitatea căutării în arhiva digitală de documente după anumiți parametri comunicați de către client. Documentele electronice sunt predate beneficiarului pe suport fizic fără a se realiza stocare electronică pe servere.

Indexarea și validarea documentelor: Introducerea atributelor specifice fiecărui tip de document pentru a da posibilitatea căutării în arhiva digitală de documente după anumiti parametri comunicati de către client. Serviciile de indexare si validare permit regăsirea rapidă și cu eforturi minime a documentelor în format electronic prin intermediul metadatelor introduse de către operator în câmpurile index sau prin indexarea întregului conținut. Pentru operațiunile de scanare se folosesc mai multe tipuri de scannere, astfel încât să se acopere o cât mai mare varietate de formate ale documentelor, începând cu ”A0”.

Firma noastră dispune de următoarele echipamente:

  • scanner mare viteză, pentru formatul A 4, utilizand cele mai moderne capacitati OCR, cu o capacitate de scanare de cel puțin 30.000 pagini/zi;
  • scanner pentru documente de format mare (formatele A0-A2);
  • scanner manual, utilizat pentru documentele ce nu permit scanarea automata din diferite motive (vechime, sensibilitate, formă, etc).

Serviciile se pot executa la sediul beneficiarului sau la punctul de lucru al societății. În derularea contractelor, se respectă normele de securitate a documentelor precum și prevederile regulamentului privind protecția datelor cu caracter personal.