Prestăm servicii de arhivare fizică în baza autorizatiilor eliberate de Arhivele Naționale pentru  prelucrare arhivistică și legătorie atât pentru UNITĂȚI PUBLICE cât si pentru OPERATORI ECONOMICI  – aceste servicii presupun organizarea documentelor dar și indepărtarea documentelor cu termen expirat conform criteriilor legale.  

Beneficii:

– asigurarea evidenței și utilizarea facila a documentelor;             

– eliberarea spațiilor de arhivă după efectuarea lucrărilor de selecționare (indepărtarea documentelor cu termen de păstrare  expirat.

Totodată, avem încheiat partenerial cu un operator economic autorizat din București pentru servicii de depozitare arhivă (păstrare și conservare) precum și pentru utilizarea documentelor deținute, ceea ce înseamnă că pot păstra documente ale societăților lichidate dar și ale celor aflate în activitate și pot emite adeverențe prin care se atestă solicitantilor anumite situații sau se conferă anumite drepturi.
La solicitarea beneficiarului putem asigura și dezinfecția documentelor și a spațiilor de arhivă.  
Evaluăm GRATUIT nevoile de arhivare a documentelor  precum și nevoile de digitalizare a acestora pentru acces rapid in cazul utilizării frecvente (printr-un simplu click). Nu trebuie decât să ne contactați și să stabilim o întânire la sediul unității dumneavoastră.